Heerlijke plaktattoos - Dragon Knights

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR372

Alles voor een ridder feestje (11)

Doe je stoere ridder of coole dragenrijder een pleziertje en laat hun oogjes blinken als ze deze set plaktattoeages te zien krijgen. Met stip de mooiste tijdelijke tattoos die niet mogen ontbreken om je ridderfeestje.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 194433

CollectieDragon & Knights
TypePlaktattoos
KleurMeerkleurig

Knappe set tijdelijke Meri Meri plaktattoos Dragon Knights met zilverfolie en zachte kleuren. Elk pakje bevat 2 tattoo-blaadjes met verschillende riddertattoos. Leuk als klein geschenkje en ook leuk om cadeau te doen aan de gasten op je stoer verjaardagsfeestje.

Afmetingen verpakking: 114 x 89 x 3 mm 

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets. De Dragon Knights collectie is op het lijf geschreven van echte drakenrijders, stoere binken die af en toe eens goed willen feesten. Dit cool feestthema zit vol unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een ridder feestje
Inspiratie en stories