Herkenbaar flapjesboek - Fin & Snip gaan blaadjes vegen

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH054

Fall bucket list van De Kleine Zebra (114)

De boekjes van Fin & Snip zijn lekker gezellig om samen te doorbladeren, achter de flapjes ontdek je altijd iets nieuws, dit interactieve flapjesboekje is afgewerkt met kleurrijke illustraties en het verhaaltje is keer op keer herkenbaar.

In de herfst gaan de vrolijke vriendjes Fin en Snip samen op stap. Onderweg komen ze van alles tegen: eikels voor in hun emmer, een schommeltak en appels ... En natuurlijk moet dat allemaal mee naar huis, wat had je anders verwacht mama? ;-)

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914278

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurElly van der Linden
IllustratorGreet Bosschaert
GenreFlapjesboeken
ThemaVriendschap

Wondermooi geïllustreerd peuterboek Fin & Snip Spelen gaan blaadjes vegen is leuk om samen met je kleuter te doorbladeren. Achter de flapjes ontdek je het verloop van het verhaal, dit maakt het leuk om je kleintje in het verhaal te betrekken. De situaties zijn dagdagelijks en tegelijk heel herkenbaar. Het gaat over een goeie vriendschapsband tussen een avontuurlijke jongen en zijn gevleugeld vriendje.

Van dit vierkante kartonboekje met flapjes is een reeks verschillende titels beschikbaar. Waaronder ook Fin & Snip spelen met een bal en Fin & Snip de hele dag samen.

Auteur: Elly van der Linden
Illustrator: Greet Bosschaert
Afwerking: flapjesboek
Leeftijd: vanaf 1 jaar 
Aantal pagina's: 18
Formaat: 20 x 20 cm
ISBN: 9789462914278

_

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202010.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.
Collectie Fall bucket list van De Kleine Zebra
Inspiratie en stories