Houten Bus - La Grande Famille

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO172

La grande famille - Moulin Roty (17)

Toet, toet, daar komt de houten bus van Moulin Roty aangereden met Julius de hond als buschauffeur. Rij je mee? Deze bus heeft 3 banken, 4 blauwe wielen en een mooie rode kleur.

Leuk om extra veel toertjes door de woonkamer te maken.

42,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 632422

CollectieLa Grande Famille
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 18 maanden

Leuke speelset houten bus met Julius, uit de knappe collectie La Grande Famille van Moulin Roty. Je kan dit speelgoedvoertuig vullen met extra poppetjes, apart verkrijgbaar.

Materiaal: hout

Afmetingen: 21 x 13 cm

_

La Grande Famille is een beestige familie van knuffelachtige vriendjes in bonte kleuren en patronen. Maak kennis met Julius de hond, Sylvian het konijn of Jeanne de eend. Heerlijke speelkameraadjes waar je op kan rekenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie La grande famille - Moulin Roty
Inspiratie en stories