Houten keuken - Happy Day

Staat: Nieuw product

Janod

JS359

De 'Happy day'-collectie van Janod maakt je dag helemaal goed, versierd met vrolijk gekleurde vlaggetjes en retro kleurtjes, een echt feest!

134,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06564

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Bereid net zoals papa en mama lekkere kleine gerechten voor je vrienden en word een echte mini chef! In de houten 'Happy Day' keuken heb je o.a. haken om metalen lepels op te hangen, 1 metalen braadpan, 1 metalen vergiet, een pannenlap en 3 kartonnen dozen met voedingswaren (pasta, melk en erwten). Het is net zoals een echte keuken voorzien van een inductiekookplaat met geluid en LED-lichten: druk eenmaal op de rode knoppen om de platen aan te steken en druk een tweede keer om het geluid van stromend water te horen. Het geluid en de inductiekookplaten worden automatisch na 30 seconden uitgeschakeld of wanneer je een derde keer op de rode knoppen drukt. Deze prachtige en volledig uitgeruste keuken bevat tevens een oven, een magnetron, een keukenkast en een koelkast met magneetdeuren, 3 draaiknoppen met geluidseffecten, een roestvrijstalen gootsteen en een klok.

Werkt op 2 alkaline LR6 - 1,5V batterijen (niet meegeleverd) Gemakkelijk zelf te monteren.
Afmetingen: 55 x 30 x 87 cm. Hoogte van het aanrecht: 50 cm.
Geschikt voor mini chefs vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.40.610.38
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.