Houten mobiel - Hummingbird pink

Houten mobiel - Hummingbird pink

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ32443

Breng wat magie naar de babykamer met deze prachtige houten mobiel. Eenvoudig in elkaar te steken, en simpelweg prachtig om naar te kijken. De...

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenHout
CollectiePure collection
TypeDecoratie
Nobodinoz printsPink

Breng wat magie naar de babykamer met deze prachtige houten mobiel. Eenvoudig in elkaar te steken, en simpelweg prachtig om naar te kijken. De kolibrie tovert meteen een glimlach op het gezicht van je kleintje.

Materiaal: leder en hout, afgewerkt met niet-giftige verf en vernis.
Diameter: 18,5cm. Designed and made in Barcelona with care by Nobodinoz.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.518.500.35
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!