Houten theeset

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS158

Wil jij bij ons op de thee komen? Of komen wij naar jouw theekransje? Fantasiespel is een geweldige manier om te spelen en leren.

Laten we gaan zitten en een lekker kopje thee drinken met deze houten thee set van Petit Monkey.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PMWT009

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten theeset van Petit Monkey is ideaal om 'te doen alsof'. Lekker thee slurpen, een kopje voor mama, eentje voor je pop. Met dit houten speelgoed beleeft je mini uren pret. De set bestaat uit: een dienblad, theepot, 2 kopjes, 2 onderbordjes, 1 melkkannetje, 1 suikerpot, lepel en 2 theezakjes. Alles komt verpakt in een geschenkdoos

Materiaal: beukenhout en geverfd met niet-giftige verf op waterbasis
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen dienblad: 22 cm diameter x 1 cm hoog - theepot: 10,2 x 9,8 x 6 cm

_

Petit Monkey makes happy! Het Nederlandse merk PETIT MONKEY maakt eigenzinnige woonaccessoires, tassen en must-haves voor kinderen. Hun collectie is geïnspireerd op de kleurrijke wereld en gemaakt in samenwerking met beroemde illustratoren. Het resultaat zijn prachtige prints en illustraties die tot de verbeelding spreken. Ontdek de Petit Monkey tassen, melamine serviesgoed. lunchsets, drinkflessen, nachtlampjes en speelgoed zoals stapelblokken, koffertjes, nesting dolls en leuke spelletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.655
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!