Inklapbare zakzaag - Terra Kids

Robuuste zaag met veilige vergrendeling voor houtbewerking

Staat: Nieuw product

Haba

HAB1096

Terra Kids collectie by Haba (51)

Hou je mini avonturier van stokken verzamelen? Heb je een grote stok gevonden en moet ie korter worden gemaakt? Geen probleem voor deze Terra Kids zakzaag: perfect om hout doormidden te zagen.

Lekker creatief bezig zijn met de zaag en een goed stuk hout bevordert de concentratie en het geduld. Ideaal om mee het bos in te nemen!

14,99 €

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1007794001

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
KleurBruin

Zakzaag Terra Kids van HABA is een inklapbaar stuk gereedschap met dubbel zaagvlak. Gemakkelijk op te bergen vanwege het handige formaat en bovendien veilig in te klappen en vergrendelbaar. Het handvat is gemaakt op maat van een kinderhand. Het lemmet is van roestvrij staal en ongeveer 10,5 cm in lengte.

Opgelet: dit is geen speelgoed, alleen geschikt voor oudere kinderen of onder begeleiding van een volwassene.

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Afmetingen: 21,5 x 13 cm
Materiaal: hout en roestvrij staal

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken. Daarom zijn we bij DE KLEINE ZEBRA grote fan van de geniale Terra Kids collectie van HABA.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.18
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories