Insectendoos

Doorzichtig doosje om beestje in te vangen en bekijken

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO060

Le jardin - Moulin Roty (36)

Een tuinman de ene dag, een onderzoeker de andere. Met de Le Jardin du Moulin -collectie van Moulin Roty kan je kleintje spelen, ontdekken en spelenderwijs leren.

Dit insectendoosje kan de zoektocht beginnen in de tuin, het park, het bos ...

8,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712206

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar

Insectendoosje uit de Le Jardin du Moulin -collectie van Moulin Roty. In dit superleuk speelgoed zit een klepje met een rond vergrootglas zodat je alle beestjes kan vangen en bestuderen. Komt in een mooi doosje vol kleurrijke tekeningen dus ook ideaal om te geven als cadeau.

Afmetingen: ∅ 7 x 8 cm hoog

Materiaal: plastiek

Le Jardin du Moulin van Moulin Roty is een prachtige collectie leuke objecten om samen met je kleintje de natuur te ontdekken. Van verrekijkers, over insectendoosjes, vogelhuisjes, ... Alles is prachtig geïllustreerd en maakt van de wondere wereld van de natuur een nieuw speelveld voor je mini om te ontdekken.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories