Interactief kartonboekje - Rosalie verkleedt zich

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ21213

Rosalie verkleedt zich. Peuters en jonge kleuters nemen een duik in de verkleedkoffer, samen met het populaire eendje Rosalie. Een zwarte jas, een zwarte hoed en een wit konijn ... Rosalie wordt een goochelaar. Een roze jurk, een sluier en een kroon ... Rosalie wordt een prinses. Kijk telkens onder de flapjes voor het resultaat!

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurBrigitte Minne
IllustratorAn Candaele
GenreFlapjesboeken

Een kleurrijk kartonboek over het populaire eendje Rosalie.

Auteur: Brigitte Minne
Illustrator: An Candaele
Pagina's: 16
Leeftijd: +2
ISBN: 9789058389237

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181800.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.