Interessant flapjesboek - Het kleine wonder groot, klein en piepklein

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH021

Flapjes boekjes doen het altijd goed bij peuters en kleuters. De kleine grijpgrage handjes kunnen op elke pagina iets nieuws ontdekken, je hebt kort en lang, maar ook superlang en je hebt jong en oud, maar ook stokoud... De prenten in dit stevig boek zijn duidelijk en kleurrijk. Het idee is aardig en goed uitgewerkt.

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789058389763

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurSandra Grimm
IllustratorMaike Taddicken
GenreFlapjesboeken
ThemaDieren

Een stevig flapjesboek met kleurrijke illustraties over tegenstellingen de relativiteit van begrippen. Je hebt kort en lang, maar ook superlang. Je hebt jong en oud, maar ook stokoud. Onder elke flap zit een verrassing!

Auteur: Sandra Grimm
Illustrator: Maike Taddicken
Aantal pagina's: 14
Afmetingen: 21 x 18 cm
Verschijningsdatum: 01/10/2014
Uitgeverij: De Eenhoorn

Leeftijd: 1+ jaar

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.210.180.4
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.