Jamal opbergsysteem S - Tuscany rose

Waar stijl en functionaliteit elkaar ontmoeten!

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6823

Bye bye chaos, hallo Liewood opbergers (98)

Het Jamal opbergsysteem in een romantische Tuscany Rose tint is niet alleen een ware eye-catcher in elke kinderkamer, maar ook de redder in nood voor alle rondslingerende speeltjes. Dit elegante en compacte opbergsysteem biedt precies genoeg ruimte voor die kleine schatten die anders overal en nergens liggen.

Een plek voor alles en alles op zijn plek, en dat allemaal in onweerstaanbare stijl! Is jouw mini al klaar voor een kamerupgrade?

14,00 €

9,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15755-2074-ONE SIZE-CU

STOP/FINISTOP
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Bye bye chaos, hallo Liewood opbergers
Inspiratie en stories