katoenen Billy opbergmand 'medium'

Katoenen Billy opbergmand - medium

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Ferm Living kIDs (97)

Gedaan met chaos in de kinder-, speel, of badkamer! Vanaf nu kan je allerlei spullen sorteren in een opbergmand van Ferm Living. Zwarte dots...

47,00 €

14,10 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8137

TypeOpbergmanden
KleurMeerkleurig
Korting- 70 %
Gedaan met chaos in de kinder-, speel, of badkamer! Vanaf nu kan je allerlei spullen sorteren in een opbergmand van Ferm Living. Zwarte dots zweven rond op het Billy mandje. Het is niet alleen een handige opberger, maar ook een trendy eyecatcher in elke hoekje van het huis! Gemaakt uit 100% organisch katoen. Keuze tussen twee uitvoeringen. Diameter: 35 cm. Hoogte: 40 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3540350.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories