Kleine gele gans - Bambou

Schattige gele gansenknuffel met verschillende stofjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO095

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (27)

Deze schattige gele gans is gemaakt uit stofjes in allerlei kleuren, prints en materialen en ze is afgewerkt met fijne geborduurde elementen. Een schattig knuffelvriendje en heerlijk geschenk voor elke kleine schattebout.

Deze knuffelgans komt uit de Le voyage d'Olga collectie, vol knappe stuks: zeker een kijkje waard!

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714023

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeKnuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Plumette is een kleine gele gans uit de 'Le voyage d'Olga'-collectie van Moulin Roty, deze knuffel is zo lief en zacht, met verschillende kleurtjes en stofjes om aan te voelen, te ontdekken en vast te pakken. Erg leuk als geboorteknuffel!

Afmetingen: 23 cm hoog

Materiaal: katoen en polyester

Wasadvies: op delicaat programma, max 30°C

Olga is de moedergans, ze vertrek met haar kleintjes in haar kielzog om de wereld te ontdekken en op zoek naar superleuke ontmoetingen. Le Voyage d'Olga is een schattige en poëtische collectie van het Franse Moulin Roty vol leuke wezens en muzikale tonen...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02300
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/05/2021
Mooie kwaliteit!
  • Door Anonymous A.
  •  de 07/04/2020
Prachtige knuffel, heel mooie details
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories