Kleine gevlochten opbergmand - Peer

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM088

Ferm Living kIDs (78)

Gevlochten in de vorm van een zoete peer geeft deze opbergmand extra opbergruimte aan de kamer en tegelijk een sterk staaltje stijl. Ideaal voor tutjes, speldjes, klein speelgoed en grote geheimen - extra leuk in combinatie met de andere fruitige manden van dit prachtige merk.

Een speelse en tegelijk handige oplossing van Ferm Living!

39,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100173206

TypeOpbergmanden
KleurBruin

Een echt plaatje, deze kleine opbergmand in de vorm van een sappige Peer. Een prachtig ontwerp van Ferm Living.

Afmetingen: Ø 19 x 30 cm hoog
Materiaal: gevlochten riet
Wasinstructies: proper maken met een vochtige doek

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories