Kleine mand van touw - Cinnamon

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP325

Fabelab's Enchanted Forest (27)

Neem deze geweldige cinnamon mand uit geknoopt touw mee op avontuur en vul hem met schatten of hou je baby's kamertje proper door hem te vullen met kleine speeltjes of spulletjes die anders rondslingeren.

Dit schattig opbergmandje is een echte functionele en wondermooie aanwinst voor elk interieur, ook verkrijgbaar in andere tinten.

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2006237768

CollectieEnchanted Forest
TypeOpbergmanden
KleurBruin

Ronde kleine mand Cinnamon van Fabelab uit touw - gemaakt uit organisch katoen. Deze hippe opberger heeft 2 handige handvaten zodat je de mand makkelijk mee kan nemen of kan verplaatsen en is afgewerkt met een tassel in dezelfde tint en schattige pompon als speels accent.

Materiaal: 100% organisch, katoenen touw met GOTS-label

Afmetingen: 20 x 22 cm hoog

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Enchanted Forest
Inspiratie en stories