Kleine set tuingereedschap voor kids

Driedelige set om mama en papa te helpen in de tuin

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ28924

Mini cadeautjes, maxi pret! (148)

Sta je te popelen om mama en papa te helpen in de tuin? Dan is deze set tuingereedschap een absolute musthave! Met de hark en de tuinschepjes...

10,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3803

CollectieVilac Plein Air
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Sta je te popelen om mama en papa te helpen in de tuin? Dan is deze set tuingereedschap een absolute musthave! Met de hark en de tuinschepjes kunnen kids urenlang in de tuin woelen. Het gereedschap is gemaakt uit metaal en heeft een houten steel. Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.531.550.35
  • Door Rudy L.
  •  de 14/12/2020
Stevig materiaal
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories