Kleurrijk kartonboekje - Rosalie kleuren

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ21214

Peuters en jonge kleuters leren dankzij het populaire eendje Rosalie de hoofdkleuren herkennen en benoemen. Welk kledingstuk trekt Rosalie aan? Een blauwe strik, een rood kleedje, een oranje broek, groene laarsjes... Vind je deze ook onder de flapjes terug? En wat gebeurt er als Rosalie struikelt?

11,95 €

7,17 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurBrigitte Minne
IllustratorAn Candaele
GenreFlapjesboeken
ThemaKleuren en cijfers
STOP/FINISTOP

Rosalie - kleuren is een kleurrijk flapjesboek over het populaire eendje Rosalie.

Auteur: Brigitte Minne
Illustrator: An Candaele
Pagina's: 16
Leeftijd: +2
ISBN: 9789058389220

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181800.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.