Kleurrijk setje van 6 melamine latte lepels - Choose Happy - uni colors

Staat: Nieuw product

Rice

RI300

Choose Happy met Rice! (33)

Eten of drinken, het wordt allemaal een stukje magischer met de lange lepels van Rice.

De latte lepels zijn gemaakt van melamine wat praktisch, duurzaam en welgekomen is voor het dagelijks leven, feestjes, picknicks en nog veel meer! Perfect te matchen met de verschillende prints uit de Choose Happy collectie.

10,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MESPO-6ZLSS21

SamenstellingenMelamine
TypeLepels
KleurMeerkleurig

Geweldige set van 6 lange melamine Rice lepels Choose Happy uni colors. Deze latte lepelset komt uit de Choose Happy collectie van het magische merk Rice uit Denemarken - en vergeet niet dat we bijpassende borden, kommen en kopjes hebben. Duik in de hele Choose Happy collectie en vind je nieuwe favoriete mix.

Melamine is een erg praktische materiaal en het maakt deze lepels perfect voor zowel alledaags gebruik als feestjes, voor picknicks in de tuin of binnen op de vloer van jullie woonkamer.

Afmetingen: elke lepel is 19 cm lang
Leeftijd: de latte lepels zijn niet geschikt voor kindjes onder de 3 jaar
Materiaal: melamine - voedselveilig getest en goedgekeurd door DVFA, het Rice melamine is van de hoogste kwaliteit, 100% herbruikbaar en vrij van bisfenol A en ftalaten ... mooi, praktisch, duurzaam en kan zelfs in de vaatwasser.

Let op: melamineproducten zijn niet geschikt voor de magnetron of vriezer

_

De lente komt, kersen zullen bloeien ... het komt allemaal weer goed. Ook in onzekere tijden na het vreemde jaar 2020. No rain, no flowers! De lentecollectie van Rice bloeit weer van kleur en geeft ons een boost om de grijze dagen snel achter ons te laten. Het verschil zit vaak in de kleine dingen. Blijf kleurrijk en sterk - Choose Happy met de SS 2021 collectie van het prachtige Rice!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
242400.111
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Choose Happy met Rice!
Inspiratie en stories