Kleurrijke knuffel papegaai Lori

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ19555

Welcome to my jungle (214)

Deze prachtige papegaaien knuffel is een must have voor elke vogelvriend! Wordt jij de beste vriend van Lori de papegaai? Hij is lekker zacht,...

64,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze prachtige papegaaien knuffel is een must have voor elke vogelvriend! Wordt jij de beste vriend van Lori de papegaai? Hij is lekker zacht, met felle, fleurige kleurtjes en een lange staart. Gemaakt van zacht geweven bont (63% acryl, 37% katoen) dat super zacht en natuurlijk aanvoelt. Opgevuld met synthetisch materiaal. Wasbaar in de machine op 30°. Met gele "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en uit de beste familie komen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02600.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories