métallophone multicolore

kleurrijke peuter metallofoon

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13775a

Hier zit muziek in! Ontdek het muzikaal talent van je kindje dankzij deze leuke metallofoon, inclusief klassieke Franse en Duitse...

24,95 €

Add to my wishlist

Hier zit muziek in! Ontdek het muzikaal talent van je kindje dankzij deze leuke metallofoon, inclusief klassieke Franse en Duitse muziekpartituren om aan te leren.
Met de leuke instrumenten van Haba ontdekken kleine klankgeleerden met z'n allen de wereld der muziek en klanken. Het geluidsvolume van de instrumenten is ook voor de allerkleinsten geschikt. Zo leren ze tonen onderscheiden, ontwikkelen hun ritmegevoel en trainen spelenderwijs hun spraakvermogen.
Materiaal: beukenhout, metaal. Afmetingen: ca. 117 x 12 cm.
Leeftijd: vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
241350.4
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5990