Kleurrijke wagenspanner - Boerderij*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17258

De grappige boerderijfiguurtjes van deze wondermooie wagenspanner zetten aan tot grijpen en spelen. Zo vermaken baby's zich uitstekend bij korte...

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

De grappige boerderijfiguurtjes van deze wondermooie wagenspanner zetten aan tot grijpen en spelen. Zo vermaken baby's zich uitstekend bij korte en lange kinderwagenwandelingen. Met een leuk belletje eraan. Materiaal: beukenhout. Lengte: ca. 65cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
65000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.