Knap knuffeldoekje kat Alphonse - Les Moustaches

Vierkant knuffeldoekje met kat

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO079

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Heerlijk toch? Alphonse is een atypisch knuffeldoekje boordevol stijl. Deze kat maakt deel uit van de Les Moustaches lijn van Moulin Roty, met een hoge mosterd gele hoed, fluffy snuit en gestreepte details.

Ideaal om elke dag - en nacht - te knuffelen!

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666015

CollectieLes Moustaches
TypeKnuffeldoekjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Knap knuffeldoekje kat Alphonse uit de Les Moustaches reeks van Moulin Roty. Alphonse is een ideaal kraamgeschenk en kan vanaf de geboorte knuffelt worden.

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Materiaal: katoen, polyester

Afmetingen: 28 cm hoog

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/09/2019
Zeer tevreden
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories