Knap leesboek - Groetjes uit poesbekistan

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH028

Groetjes uit poesbekistan is een speels en warm verhaal over rouw en het gepaarde verdriet.-, met een onvergetelijke poes in de hoofdrol. Dankzij de knappe illustraties die spelen met donker en licht komt dit verhaal helemaal tot leven.

Een echt pareltje voor in de kinderboekenkast!

16,95 €

10,17 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912915

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurKim Crabeels
IllustratorSeppe Van den Berghe
GenreFictie voor kinderen
ThemaGevoelens

Aangrijpend verhaal over een meisje dat leert omgaan met verlies.
Cat is een kattenkind. Ze houdt van alle katten, maar van één kat houdt ze het meest: Poes. Nu is Poes dood. Papa zegt dat hij in Poesbekistan is. Af en toe krijgt Cat wel hemelpost van Poes. De brieven lijken een beetje op de hemelpost van mama. Maar toch blijft Cat heel verdrietig. En dan, op een dag, staat het neefje van haar buurvrouw voor haar deur ...

Auteur: Kim Crabeels
Illustrator: Seppe Van den Berghe
Uitgeverij: De Eenhoorn
Thema: rouw, poes, gezin, afscheid
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Aantal pagina's: 80
Formaat: 21,5 x 17,5 cm
Uitvoering: hardcover
Verschijningsdatum: 09/04/2018

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.180.230.34
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.