élément d’éveil Gugusse Gustave

Knotsgekke speeltrainer - Karel Kaper

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28266

Voor hun ontwikkeling hebben baby's altijd nieuwe bezigheden en indrukken nodig en daarvoor zorgt speeltrainer Karel Kaper. Met de klittenband...

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Voor hun ontwikkeling hebben baby's altijd nieuwe bezigheden en indrukken nodig en daarvoor zorgt speeltrainer Karel Kaper. Met de klittenband kan de speeltrainer heel gemakkelijk aan een buggy of een autostoeltje worden bevestigd. De verschillende speelelementen boeien de aandacht en stimuleren om te ontdekken.
Geschikt vanaf de geboorte. Materiaal: velours, polyester, kunststof.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30.714.735.60.151
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300941