Knuffeldoek Lovey blanket - Moon Roman Green

Grote tetra slaapdoek uit ecokatoen met groene maan

Staat: Nieuw product

Mushie

MLU795

We ♥ de Mushie textiel collectie (101)

Wat is het nut van knuffeldoekjes? Je weet het meteen als je deze groene tetra slaapdoek in je handen neemt. De knuffeldoek zorgt voor geborgenheid, neemt je geur op en is een vertrouwd baken in elke nacht. Net zoals... de echte maan.

Bovendien is het een fantastisch kraamgeschenk of origineel babycadeau voor de kleinste dromer van je familie of vriendenkring.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.042.01

TypeKnuffeldoekjes
KleurGroen

Tetra knuffeldoek Moon Roman Green van MUSHIE is gemaakt uit 100% biologisch katoen, streelzacht en de perfecte slaapknuffel om baby's en peuters geborgenheid en veiligheid te bieden. Verkrijgbaar in andere kleuren en vormen.

Afmetingen: 20 x 5 x 47 cm

Materiaal: 100% biologisch katoen

Wasadvies: enkel koud wassen op delicaat programma, mag in de droogkast of aan de lucht laten drogen. Wordt zachter na elke wasbeurt.

_

Mushie is een topper voor jonge gezinnen. Hun missie: onze baby's verdienen enkel het beste. Dit Amerikaans merk brengt ons duurzame items in ecologische materialen en maakt handige must-haves in de mooiste kleuren die het leven met kleine kindjes makkelijker maar ook stijlvoller maken. Stuk voor stuk betaalbaar en zowel leuk voor kleintjes als mama!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie We ♥ de Mushie textiel collectie
Inspiratie en stories