Knuffeldoekje muis Brume - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO254

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Laat jouw kleintje zalige wegdromen met dit zacht knuffeldoekje. Het lieve muisje Brume slaat met veel liefde en warmte haar armen om jouw kindje heen.

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715015

CollectieAprès la pluie
TypeKnuffeldoekjes
KleurRoze
Leeftijdvanaf de geboorte

Brume knuffeldoekje van Moulin Roty met haar poederroze mousseline-jurk afgewerkt met een bloemrijke kraag. Haar schattige geborduurde gezicht en grote knuffelige oren brengen jouw baby weg naar een dromerige wereld.

Leeftijd: vanaf de geboorte

Afmetingen: 27 cm

Materiaal: katoen en polyester

Wasinstructies: 30 ° C op wolprogramma. Niet in de droger.

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories