Knuffelpop Ezel Anatole - Pomme des bois

Zacht knuffeldiertje voor in bed of onderweg

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO363

Pomme des Bois de Moulin Roty (20)

Dit schattige ezeltje schreeuwt om knuffels! Zijn vacht is superzacht en hij is het perfecte knuffelmaatje voor jouw kindje in de box of de buggy.

Ontdek ook de andere leuke knuffeldiertjes uit de Pomme des Bois-collectie van Moulin Roty.

32,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 675020

CollectiePomme des Bois
TypeKnuffelpopjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Knuffelpop Ezel van Moulin Roty heeft een leuke tuinbroek en lange oren voor baby's om vast te pakken voor heerlijke knuffels. Het heeft ook veel texturen en kleuren om je baby te vermaken.

Dit zacht knuffeltje komt uit de Pomme des Bois-collectie. Deze collectie staat voor een vrolijke wereld vol met vreugde van het ontdekken. De combinatie van natuurlijk katoen met de kleuren van kreupelhout zorgen voor een tedere collectie vol spontaniteit.

Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 49 cm
Materiaal: katoen & polyester - OEKO-TEX® gecertificeerd
Wasadvies: wolwas op 30°C - niet in de droogkast

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Pomme des Bois de Moulin Roty
Inspiratie en stories