Knuffeltje Floppy tetra - marineblauw

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP040

Floppy is een knuffel om te koesteren vanaf de geboorte.

Hij is neutraal en tegelijk streelzacht, doet dienst als fopspeenhouder en absorbeert de geur van mama, papa en thuis zodat hij een geborgen gevoel geeft aan je kleintje en rustig in slaap kan vallen met zijn of haar favoriete knuffel.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-FL-MUS 500

CollectieFloppy
TypeKnuffelpopjes
KleurMarine blauw

Meet Floppy! Een heerlijk knuffeldier uit zacht marineblauw tetra, ideaal als geboorteknuffel en heel wat fijne knuffelmomenten. Floppy is gemaakt uit organisch muslin katoen dat zachter wordt na elke wasbeurt. Hij heeft lange oren waar je ook makkelijk een tutje aan kan vastmaken en is op een duurzame en ecologische manier geproduceerd.

Knuffel kwijt? Babylonia heeft een reserve van elk model dus dat stelt gerust.

Afmetingen: 33 x 23 cm - Floppy meet 33 cm van kop tot teen (zonder oren), breedte is in het midden 23 cm en de diepte van het hoofdje is 5,5 cm. De oortjes zijn 11 cm lang
Materiaal: 100% organisch katoen - wollen hoofdje
Wasadvies: enkel handwas, niet weken en niet geschikt voor de droogtrommel

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.