Kullerbü speelbaan - Parkeergarage

Staat: Nieuw product

Haba

HAB375

Haba Kullerbü (48)

Duurt het een eeuwigheid om een parkeerplek te zoeken? Dat hoeft niet in Kullerbü want hier is een grote parkeergarage met genoeg plaatsen voor de Kullerbü-voertuigen.

Wie wil, kan met zijn bolide, knikkercabrio of hulpverleningsvoertuig voor of na het parkeren nog snel even stoppen in de geïntegreerde wasstraat op de begane grond.

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303828

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Is er iets mis met het voertuig? Geen probleem, dan rijdt het gewoon op de hefbrug en wordt het gerepareerd. Bovendien kan de pauze in de parkeergarage ook gebruikt worden om snel te tanken.

En dat is nog niet alles: boven op de parkeergarage bevindt zich een landingsplaats voor de Kullerbü-helikopter.

  • met geïntegreerde wasstraat, hefbrug en tankstation met 2 bewegende vulpistolen
  • met landingsplaats voor Hugo's helikopter
  • nog meer rijplezier in het Kullerbü-spel gegarandeerd
  • perfect te combineren met alle Kullerbü-speelbanen


Inhoud: 1 parkeergarage met 2 hellingen, 2 vertrekhellingen, 1 blauwe bolide, 1 groene knikkercabrio, 1 knikker Nils Wijsneus.
Afmetingen: 31,5 x 56,5 x 58,5 cm
Leeftijd: 2 - 8 jaar
Materiaal: polypropyleen, acrylnitril-butadieen-styrol-copolymeer, beuk, linde

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.5
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories