Kullerbü speelbaan - Parkeergarage

Staat: Nieuw product

Haba

HAB375

Haba Kullerbü (49)

Duurt het een eeuwigheid om een parkeerplek te zoeken? Dat hoeft niet in Kullerbü want hier is een grote parkeergarage met genoeg plaatsen voor de Kullerbü-voertuigen.

Wie wil, kan met zijn bolide, knikkercabrio of hulpverleningsvoertuig voor of na het parkeren nog snel even stoppen in de geïntegreerde wasstraat op de begane grond.

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303828

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Is er iets mis met het voertuig? Geen probleem, dan rijdt het gewoon op de hefbrug en wordt het gerepareerd. Bovendien kan de pauze in de parkeergarage ook gebruikt worden om snel te tanken.

En dat is nog niet alles: boven op de parkeergarage bevindt zich een landingsplaats voor de Kullerbü-helikopter.

  • met geïntegreerde wasstraat, hefbrug en tankstation met 2 bewegende vulpistolen
  • met landingsplaats voor Hugo's helikopter
  • nog meer rijplezier in het Kullerbü-spel gegarandeerd
  • perfect te combineren met alle Kullerbü-speelbanen


Inhoud: 1 parkeergarage met 2 hellingen, 2 vertrekhellingen, 1 blauwe bolide, 1 groene knikkercabrio, 1 knikker Nils Wijsneus.
Afmetingen: 31,5 x 56,5 x 58,5 cm
Leeftijd: 2 - 8 jaar
Materiaal: polypropyleen, acrylnitril-butadieen-styrol-copolymeer, beuk, linde

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.5
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories