Leesboek - Ridder verliefd

Leuk kinderboek over verliefd worden en zijn

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH120

Ridder Muis wil verliefd worden. Maar op wie? Hoe weet ze of ze verliefd is? En wat is liefdesverdriet dan precies?

In haar zoektocht naar de ware spreekt ze met heel veel dieren in het bos, en iedereen heeft wel zijn eigen liefdesverhaal. Dan krijgt Ridder Muis een brief van Prins. Hij wil het aanmaken met haar. Wil Muis dat wel?

15,95 €

9,57 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462915572

TypePrentenboeken
AuteurDirk Nielandt
IllustratorMarjolein Pottie
GenreFictie voor kinderen
ThemaLiefde en geluk
STOP/FINISTOP

Kinderboek Ridder verliefd van De Eenhoorn is leuk om voor te lezen aan je kleine hartendiefjes of voor grotere kinderen vanaf 7 jaar om zelf te lezen.

Auteur: Dirk Nielandt
Illustrator: Marjolein Pottie
Uitgeverij: De Eenhoorn
Aantal pagina's: 47
Leesniveau: AVI 6
ISBN nr: 9789462915572
Afmetingen: 16,5 x 24,5 cm

_

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit.

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.