Leuke bestekset Zoo - lieveheersbeestje

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ18281/d

SKIP*HOP lieveheersbeestje (7)

Een goed vork en lepel meer heeft je schatje niet nodig om aan het smullen te slaan. Met dit besteksetje van SkipHop - met vrolijk lieveheerbeestje - ben je zeker van uitstekende kwaliteit en leuk kindvriendelijk design.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252354

CollectieZoo collection

Etenstijd wordt nog leuker met deze Skip*Hop Zoo Lieveheersbeestje-bestekset die bestaat uit een lepel en een vork. Makkelijker hanteerbaar voor de allerkleinsten door de soft-grip zijkanten. Maak je keuze uit de verschillende leuke diertjes uit de Zoo-collectie.

Materiaal: roestvrij staal en plastiek - BPA-, PVC- & Ftalaat-vrij

Wasadvies: mag in de vaatwasser. 

Afmetingen: 3 x 12 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP lieveheersbeestje
Inspiratie en stories