ratelring

Leuke ratelring - Percussie en ritme voor kleintjes

Staat: Nieuw product

Haba

HAB125

Laat je kleintje spelenderwijs kennis maken met muziek ! Zing samen, luister samen, beweeg en dans samen maar speel ook samen met instrumenten. Deze ratelring is perfect als eerste percussie instrumentje waar je kind veel plezier aan zal beleven.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302568

Leeftijdvanaf de geboorte

Deze ratelring is een eenvoudig percussie instrumentje voor de allerkleinsten. De ratelinring ondersteunt de muzikale ontwikkeling van je kind en versterkt het ritmegevoel.

Geschikt vanaf 2 jaar. Lengte: 17 cm. Materiaal: beukenhout en kunsstof.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.14.39.70.105
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.