Leuke wagenspanner - Vlindervrienden

Staat: Nieuw product

Haba

HAB442

Elk ritje in de draagmand of met de auto wordt eens zo leuk dankzij deze mooie wagenspanner van Haba. De kleurrijke bloemetjes en vrolijke vlinders vrolijken je meteen op, dansen voor je kleintjes ogen en zijn heel interessant om naar te grijpen.

22,99 €

18,39 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303822

CollectieVoor baby's
TypeWagenspanners
Leeftijdvanaf de geboorte
Korting- 40 %

Vlindervrienden houten wagenspanner van HABA, past op nagenoeg alle kinderwagenmodellen en autostoeltjes. Je knoopt het makkelijk en snel vast zodat het altijd past. De kleurrijke bloemen en vlinders stimuleren baby’s om te kijken en te ontdekken. Zo zullen ze zich ook tijdens langere wandelingen nooit vervelen.

Afmetingen: 70 cm lang
Leeftijd: vanaf 0 jaar
Materiaal: beuk, polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162260.09
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!