Lichtgewicht mini zaklamp - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB688

Terra Kids collectie by Haba (55)

Met dit mooie, moderne mini-zaklampje sta je nooit meer in het donker!

De groene kleine zaklamp is stevig en tegelijk toch licht. Het heeft een strak ontwerp, met de oranje drukknop op de achterkant zet je hem aan en uit en hij schijnt een neutraal wit ledlicht, waardoor je ook echt duidelijk in het donker kunt zien. De lamp is perfect voor als je gaat kamperen, survivallen of meedoet aan een dropping, maar hij is net zo handig in en om het huis!

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305395

CollectieTerra Kids
TypeZaklamp/projectors
Leeftijdvanaf 5 jaar

Strak vormgegeven mini zaklamp Terra Kids - met neutraal, wit ledlicht - maakt deel uit van de basisuitrusting van elke mini avonturier. Achteraan de zaklamp zit een koordje bevestigd met een karabijnhaak, zo kan je deze mini lamp aan je broek of tas hangen en op pad gaan.

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Afmetingen: 16 x 10,5 x 3 cm
Materiaal: aluminium, kunststof

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories