Lief leesboek - De langzame weg van Dwaal

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16183

Dwaal is heimelijk verliefd op Hinde. Elke dag wandelt hij naar haar huis en legt een gedicht voor haar deur. De immer opgewekte Dwaal staat de dieren die hij onderweg tegenkomt bij met raad en daad. Meeuw die alles weet, kent zijn geheim meteen. Ze vindt dat Dwaal veel sneller op Hinde moet afstappen. Maar Dwaal geeft de voorkeur aan zijn eigen, langzame manier...

13,95 €

9,77 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurReine De Pelseneer
IllustratorAnn De Bode
GenreLeren lezen
ThemaLiefde en geluk
STOP/FINISTOP

Het lief leesboek De langzame weg van Dwaal is een poëtisch verhaal voor eerste lezers, met een vijftal gedichten over verliefd zijn. Ann De Bode zorgde voor de illustraties in gemengde techniek.

Auteur: Reine De Pelseneer Met illustraties van Ann De Bode
ISBN 9789058387615
AVI 3 / AVI-M5

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.516.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.