Lotte knuffeldoekje - Mouse pale grey

Nostalgisch slaapknuffeltje met een guitige grijze muis

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3565

Slaap zacht met Liewood (172)

De vorm van een klassieke knuffeldoek, de looks van nostalgisch knuffeldiertje van weleer. Maar dan wel zacht, oh zo zacht.

Meet Lotte: het knuffelzacht lichtgrijs knuffeldoekje van Liewood, een echte musthave en het onafscheidelijke vriendje van jouw kleine kapoen.

24,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12869 9549

CollectieLotte
TypeKnuffeldoekjes
PrintsPale Grey
KleurGrijs

Lotte knuffeldoek Mouse Pale Grey is een zalig zacht knuffeldoekje uit organisch katoen met een muizengezichtje en knoopjes als handjes en voetjes. Leuk om mee te spelen, kleintjes gerust te stellen of mee te gaan slapen. Het slaapdoekje is voorzien van een naamlabel zodat hij niet kan verdwalen ;-)

Ook beschikbaar in andere karakters en kleuren. Bekijk zeker de rest van de Liewood collectie.

Materiaal: 100% biologisch katoen

Afmetingen: 29 x 24 cm

Wasadvies: handwas in koud water • Niet weken • Niet strijken • Niet in de droger • Niet bleken • Niet chemisch reinigen • Pers al het water uit voor het drogen • Wassen met vergelijkbare kleuren

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.12
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories