Magisch elfendeurtje - bos

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC163

Dit magisch mini deurtje met rond raampje en een deurklinkje geeft het kamertje van je sprookjesfan een magische look. Je kleeft het op een leuke plek aan de muur en maakt de look compleet met de bijhorende stickertjes van ondermeer paddenstoelen, bosdieren en planten.

Kleef het rode elfendeurtje ergens tegen de muur en de fantasie van je kleintje zal op hol slagen: wie slaapt er achter het deurtje, welke magische wereld zit erachter, ...

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WSFDFL09

TypeMuurdecoratie
KleurRood

Creëer een sprookjesbos in de kinderkamer met het rood witte elfendeurtje van A Little Lovely Company, inclusief 38 stickers. Ideaal om de verbeelding van je kind te voeden en makkelijk te combineren met de schattige paddenstoel nachtlampjes uit dezelfde collectie.

Dit uniek stukje decoratie is makkelijk te bevestigen aan de muur van je kinderkamer: net boven het nachtkastje, de bureau van je kind, een plankje of net boven de vloer...

Kies samen met je kind de beste plek, op een gladde muur. Zorg ervoor dat het oppervlak glad, droog en schoon is. Plak het deurtje op de muur met bijvoorbeeld herbruikbare kneedlijm, dubbelzijdig tape of andere lijm. Bevestigingsmateriaal niet bijgeleverd.

Afmetingen deurtje: 10,2 x 15 x 0,8 cm - verpakking: 11 x 36 x 2,6 cm

Materiaal deurtje: hout - stickers: vinyl

____

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !