Mand - dots

Opbergmand met handvaten uit zeegras

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV008

MINI Bloomingville (143)

Vul deze fijne mand met je favoriete speelgoed, gebruik hem als opruimmand om overal mee te nemen in huis of zet hem in de keuken... de leuke handvaten maken het makkelijk de mand te verplaatsen.

Dankzij de speelse stippen en de sobere natuurtinten is deze Bloomingville mand een echt pronkstuk in je interieur.

37,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 90905278

TypeOpbergers
KleurWit

Wat een fraai design van Bloomingville: deze opbergmand laat je interieur meteen blinken van stijl. Door de vrolijke stippen en natuurlijk materiaal - hij is gemaakt van zeegras - past dit item in elke kamer. Lekker praktisch in de speelhoek, maar ook in de keuken, badkamer of bureau. Laat je verrassen door de multifunctionaliteit van dit leuk item.

Afmetingen: Ø 39 x 32 cm

Materiaal: zeegras

Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.370.130.370.25
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen.Stijlvolle decoratie voor de kinderkamerDe wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden.Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijdMet de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories