Metalen mandje - grey small

Staat: Nieuw product

Stapelgoed

COM064

Opruimen wordt kinderspel met dit kleine Stapelgoed mandje uit stoer metaal. Het is handig om te vullen en tegelijk op te ruimen maar ook erg mooi als decoratie op een plank of kast. Past ook perfect in het metalen wandhuisje uit dezelfde collectie.

Eenvoudig design en toch erg uniek!

38,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 50400015

Schattig, hip mandje om allerlei kleine spulletjes in te bewaren. Authentiek stuk uit de hippe STGD-collectie. Je kan de kinderkamer helemaal compleet maken met met alle Stapelgoed producten en voorzien van een unieke, stoere look.

Afmetingen: 13 x 16 x 14 cm

Materiaal: metaal

Stapelgoed is een uniek merk uit Nederland. Ze houden van authenticiteit en je herkent hun producten meteen aan hun bijzondere ontwerpen en gedetailleerde afwerking. Wees stoer, eigentijds en durf je te onderscheiden. Wees stapelgoed!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.160.140.140.29
Stapelgoed - Voor een stoere en eigentijdse woonstijl ben je bij Stapelgoed aan het juiste adres! Dit merk is altijd op zoek naar het authentieke. Ze ontwerpen vol passie allerhande meubels en accessoires, elk met een verhaal. Ze hebben een handgemaakte collectie vol pure materialen met een verhaal en unieke uitstraling. Naast de ‘Stapelgoed Handmade’ collectie hebben ze ook de STGD-collecties. Daarin zitten ondermeer meubels, beddengoed en lampen... Durf te combineren, maak je huis eigen en vooral nog gezelliger met dit prachtig merk uit Nederland.