Mijn eerste trommel - Confetti

Staat: Nieuw product

Janod

JS068

Muziek spelen met Confetti by Janod! (12)

Ooooh tromgeroffel! Deze zalige drums is een ideaal eerste trommel voor actieve kapoenen die graag muziek maken.

Dit slaginstrument voor kindjes komt uit de fijne muziekcollectie Confetti van Janod, er zitten 2 houten stokken bij en de zijkant is afgewerkt met kleurrijke dots.

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07608

SamenstellingenHout
TypeSlaginstrumenten
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 2 jaar

Mijn eerste trommel Confetti uit de collectie muziekinstrumenten van JANOD met 2 drumstokken in multiplex en een moersleutel om de spanning van het trommelvlies aan te passen, het is ook voorzien van een viltlaag om de weerstand te optimaliseren.

Onze tip: Heb je echt een kleine muzikant in huis? Check dan zeker de rest van de Confetti collectie vol prachtige instrumenten.

Afmetingen: 23 x 23 x 14,5 cm
Materiaal: hout (multiplex)
Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Muziek spelen met Confetti by Janod!
Inspiratie en stories