Mooi kinderbestek - Tractor

Staat: Nieuw product

Haba

HAB770

Tractors spreken tot de verbeelding van elk kind, dus dit kinderbestek van Haba zal zeker in de smaak vallen van je kleine smulpaap en bevordert de zelfstandigheid van je peuter.

Wil je graag dat het plaatje klopt, kies dan ook voor de bijpassende beker of bord uit dezelfde collectie en laat het smaken!

8,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302820

CollectieTafel & keuken
TypeBestek

Knap driedelig kinderbestek Tractor van Haba bestaat uit een lepel, vork en kindermes alledrie voorzien van een praktisch handvat afgewerkt met een schattige tractor. Bijpassend bord, drinkbeker, bord en beker apart verkrijgbaar.

Afmetingen: 13,5 cm lang en 66 gr
Materiaal: ABS handvat en roestvrij staal
Wasdavies: mag in de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.