Mooie knuffelmuis Brume - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO200

Après la pluie - Moulin Roty (38)

De elegantste muis is zonder meer deze knuffel uit de Apres la Pluie lijn van Moulin Roty. Ze is magisch mooi, leuk om vast te nemen en te knuffelen dankzij de verschillende materialen en leuk om naar te kijken dankzij de fijne details.

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715021

CollectieAprès la pluie
TypeKnuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Knuffelpop muis Brume komt uit de Après la Pluie collectie van het wondermooie Moulin Roty. Er zijn een hele serie van deze schattige knuffeltjes verkrijgbaar.

Materiaal: organisch katoen en linnen

Afmetingen: 28 cm hoog

Leeftijd: geschikt vanaf 0 maanden

_

Van de hand van illustratrice Lucille Michielli (Les Parisiennes) presenteert Moulin Roty de magische knuffelcollectie Après la pluie (na de regen) Deze magische beestje komen zich verwarmen in je slaapkamer na een regenachtige tocht door het sprookjesbos. Deze dromerige beestjes zijn geïnspireerd op japanse tekeningen en dragen schattige kleedjes uit organisch katoen en linnen. Opvallend zijn ook hun grote pluche oortjes om heerlijk mee te kroelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories