Mooie zoo dierenkop - olifant

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM032

Welcome to my jungle (217)

Op zoek naar een beestig interieur element voor de kamer van je schattebout een unieke toets te geven, zoek niet verder!

Dit vilten olifantenhoofd van KidsDepot is stijlvol en uniek tegelijk. Makkelijk op te hangen en met hoog knuffelgehalte dankzij de zachte vilten stof.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20010901

SamenstellingenVilt
TypeMuurdecoratie
KleurGrijs
DiertjesOlifant

Wat een beestenboel! Deze toffe dierenkoppen passen prima in de kinderkamer, baby- of speelkamer, hebben een hoog knuffelgehalte en zijn gemaakt van vilt. Ze hebben een lus zodat ze makkelijk op te hangen zijn. Ook leuk als je meerdere dieren met elkaar combineert, er zijn er maar liefst 10 verschillende.

Afmetingen:  40 × 17 × 17 cm

Materiaal: vilt

Echt hippe kinderkamer accessoires vind je bij Kidsdepot, met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een eigen look voor je kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Van het tapijt op de vloer, de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box tot het wandrek boven de speeltafel: KidsDepot heeft het allemaal!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.210.230.5
KidsDepot - Echt hippe woonaccessoires vind je bij Kidsdepot , met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een unieke look voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer, met KidsDepot maak je het plaatje helemaal compleet. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur: KidsDepot heeft het allemaal!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories