Mosterdgele opberger - Iona dijon M

Staat: Nieuw product

La Cerise sur le Gâteau

KZ32125

Welcome to my jungle (221)

Deze prachtige opbergmand is ideaal voor de badkamer, als linnenmand, maar kan ook perfect als speelgoedmand gebruikt worden in de kinderkamer....

45,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeOpbergers
KleurMosterdgeel

Deze prachtige opbergmand is ideaal voor de badkamer, als linnenmand, maar kan ook perfect als speelgoedmand gebruikt worden in de kinderkamer. De stevige baleinen zorgen ervoor dat de mand steeds mooi in model blijft.

Materiaal: 100% katoen, de hoes kan er gemakkelijk af.
Onderhoud: wasbaar in de machine op 40°C.
Maxi formaat : 36 x 30 cm. Made in Portugal with passion !

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
333600.41
La Cerise sur le Gâteau - Prachtige accessoire-collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal. La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart, een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Prachtig om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoenen: het knappe textiel vol speelse polka dots en neon details zijn een streling voor het oog. Hun producten sprankelen en zijn van uitstekende kwaliteit, Anne Hubert is de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau en maakt de prachtige stoffen nog mooier met haar frisse designs.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories