Multifunctionele grijze opbergmand

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB018

Opgeruimd staat netjes! En nog net iets netter in deze multifunctionele opbergmand van Sebra, met handige handvatten om ze makkelijk te verplaatsen.

Waar in huis zou jij ze kunnen gebruiken?

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8011301

Gewatteerde opbergzak van het Deense Sebra om speelgoed, was of andere dingen in te stockeren. Handig in de speelhoek, kinder- of badkamer. Lekker ruim en gemaakt van katoen.

Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco katoen.

Afmetingen: 40 x 40 x 40 cm

Gemaakt van katoen, met polyester vulling

Wasadvies: wassen op 40 graden, niet geschikt voor de droogtrommel.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.370.020.570.34
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.