Muursticker Easy - Hot Airballoons aquarelle

Originele muursticker met luchtballonnen

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML121

Klaar voor een leuke trip door de lucht met deze luchtballonstickers in hun verschillende kleurtjes? Voorzie je cutie's kamer met deze leuke deco-elementen, geloof ons hij/zij zal helemaal in de wolken zijn.

29,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART564

CollectieHot Air Balloons
TypeMuur- en interieurstickers
Themareizen

Muursticker Easy hot airballoons aquarelle is een prachtig ontwerp van het Franse merk MIMI'lou. Makkelijk aan te brengen en garant voor prachtige eye-catcher en originele look in jouw gezellige kinderkamer.

Materiaal: 100% vinyl

Makkelijk aan te brengen op elk vlak en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!