Muursticker fries - My village

Boordsticker van 5 meter met leuk design

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML119

Deze mooie muursticker van MIMIlou neemt je mee op wandel in de stad en laat je al haar geheimpjes ontdekken. Zo zie je de postbode die een pakje levert, een ijsjesverkoper die zijn klanten gelukkig maakt en nog zo veel meer om te ontdekken...

34,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART567

TypeMuur- en interieurstickers
ThemaDagelijks leven

Muursticker Fries my village is een boord van 5 meter, om elke kamer een unieke toets te geven. Dit is een ontwerp van het Franse merk MIMI'lou. Super makkelijk aan te brengen en garant voor een echte eyecatcher in jouw stijlvolle en gezellige kinderkamer.

Afmetingen: 5 meter
Materiaal: 100% vinyl

Makkelijk aan te brengen op elk vlak en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!