Muziekset - Confetti

4-delige muziekset in een mooie doos, vanaf 2 jaar

Staat: Nieuw product

Janod

JS065

Muziek spelen met Confetti by Janod! (3)

Weet je niet welk instrument je favoriet is of wil je graag verschillende manieren van muziek maken introduceren bij je mini muzikant, ga dan voor deze waanzinnig Confetti muziekset van Janod.

Deze 4-delige muziekset komt in een mooie doos, ideaal verjaardagsgeschenk!

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07600

SamenstellingenHout
TypeMuzieksets
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 2 jaar
Korting- 40 %

Knappe muziekset Confetti, een complete lijn muzikaal speelgoed van Janod met Pop N 'Rock designs. Deze collectie muziekinstrumenten voor kinderen prikkelelen alle zintuigen en laat de jongste muzikanten kennismaken met de geneugten van muzikale improvisatie. Onze tip: Heb je echt een kleine muzikant in huis? Check dan zeker de rest van de Confetti collectie vol prachtige instrumenten.

Inhoud set: 8-tonige metalen xylofoon met 2 houten stokken, een tamboerijn met cimbalen, een houten blokfluit en 1 paar castagnetten.

Afmetingen xylofoon: 25 x 12 x 4,5 cm - tamboerijn: 15 x 15 x 4,5 cm - blokfluit: 31 cm lang - duo castagnetten: 6 x 6 x 2 cm - doos: 2,5 x 7 x 28,5 cm
Materiaal: hout (kersenhout en mdf) - metaal
Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 02/09/2021
Zeer mooi en degelijk. Alleen kwam er niet veel geluid uit de blokfluit.
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Muziek spelen met Confetti by Janod!
Inspiratie en stories