Mysterieus gezelschapsspel - Rechercheur Muis stopt het gespuis!

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (137)

Opgepast, de boeven proberen uit te breken! Probeer zoveel mogelijk boeven te vatten om het spel te winnen.

Werk samen of ga alleen op zoek om alle boeven te vangen.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306116

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Spannend detectivespel van Haba kan zowel als coöperatieve of solovariant worden gespeeld. Het heeft een alarm en beweeglijk speelbord voor echte speurneuzen.

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal spelers: van 1 tot 4 personen
Materiaal: karton, polystyreen (kunststof) & beuk (echt hout)
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Inhoud: 1 gevangenis (doos, 3 speelborden, inzetkruis), 15 boevenplaatjes, 1 vluchtauto, 4 vergrootglazen, 4 boevendossiers, 1 alarmsysteem (geluiddeksel), 1 rechercheur Muis (houten draaifiguur), 1 dobbelsteen, 44 beloningssterren, 1 spelhandleiding

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories