Natuur herbarium boek

Herbarium vol kleurrijke tekeningen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO065

Le jardin - Moulin Roty (36)

Heb je een natuurfan in huis? Dan is dit herbarium een ultiem geschenk.

Je kan er al je ontdekkingen in tekenen en schrijven na een wandeling door het bos of een ontdekkingstocht maken in de tuin.

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712600

CollectieLe Jardin du Moulin
TypePapierwaren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Herbarium Natuur uit de Le Jardin du Moulin-collectie van Moulin Roty, Dit boek wordt een echte schat van informatie na elke boswandeling. Je kan op elk blad tekenen of schrijven, kleef er blaadjes in, schrijf de datum en plek waar je iets zag erbij. Een echte bron van informatie en zo leuk om later terug te bekijken. Het herbarium komt in een mooie doos vol kleurrijke tekeningen en maakt zo een ideaal geschenk voor elk kind.

Afmetingen: 19 x 22,5 cm

Materiaal: papier

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Le Jardin du Moulin van Moulin Roty is een prachtige collectie leuke objecten om samen met je kleintje de natuur te ontdekken. Van verrekijkers, over insectendoosjes, vogelhuisjes, ... Alles is prachtig geïllustreerd en maakt van de wondere wereld van de natuur een nieuw speelveld voor je mini om te ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories