Natuur herbarium boek

Herbarium vol kleurrijke tekeningen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO065

Le jardin - Moulin Roty (41)

Heb je een natuurfan in huis? Dan is dit herbarium een ultiem geschenk.

Je kan er al je ontdekkingen in tekenen en schrijven na een wandeling door het bos of een ontdekkingstocht maken in de tuin.

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712600

CollectieLe Jardin du Moulin
TypePapierwaren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Herbarium Natuur uit de Le Jardin du Moulin-collectie van Moulin Roty, Dit boek wordt een echte schat van informatie na elke boswandeling. Je kan op elk blad tekenen of schrijven, kleef er blaadjes in, schrijf de datum en plek waar je iets zag erbij. Een echte bron van informatie en zo leuk om later terug te bekijken. Het herbarium komt in een mooie doos vol kleurrijke tekeningen en maakt zo een ideaal geschenk voor elk kind.

Afmetingen: 19 x 22,5 cm

Materiaal: papier

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Le Jardin du Moulin van Moulin Roty is een prachtige collectie leuke objecten om samen met je kleintje de natuur te ontdekken. Van verrekijkers, over insectendoosjes, vogelhuisjes, ... Alles is prachtig geïllustreerd en maakt van de wondere wereld van de natuur een nieuw speelveld voor je mini om te ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories